Свет

СТОП БИЛ ГЕЈТС : Петиција до Белата Куќа да ги истражи активностите на Бил Гејтс против човештвото

Bill Gates Is Now A Target Of COVID-19 Coronavirus Conspiracy Theories

Петицијата за истрага на Бил Гејтс за „злосторства против човештвото“ и „медицинска злоупотреба“ се здоби со неверојатни 289.000 потписи од загрижените граѓани, што е речиси трипати повеќе од бројот потребен за да се добие одговор од Белата куќа. Бидејќи петицијата е стара само десет дена, таа може да достигне половина милион потписи.

Петицијата „Ние луѓето“  , што може да се потпише со одење на тој линк – бара од федералната влада да го повика Конгресот да ја испита фондацијата Бил и Мелинда Гејтс , во која се вели дека „Конгресот и сите други раководни тела се ослободени од должноста сè додека не се заврши темелното и јавно испитување “.

Петицијата креирана на 10 април го достигна прагот од 100.000 потписи за неколку дена и во моментов е една од најпопуларните петиции на страницата.

Оваа петиција доаѓа откако change.org ја елиминираше сличната петиција за Велика Британија.

Како што објаснува веб-страницата „Ние луѓето“ од Белата куќа,   платформата за петиции му дава овластување на секој американски граѓанин „да стане агент на промени“ – и, ако петицијата добие 10 0000 потписи за 30 дена, Белата куќа „ќе се погрижи да влезе пред соодветните експерти за политика “.

„Ние Народот е платформа која ја овластува американската јавност да ја преземе оваа акција како никогаш досега – тоа е начин некој, каде било, да зборува директно со владата и да стане агент за промени.

„Со нас луѓето, можете лесно да креирате петиција преку Интернет, да ја споделите и да соберете потписи. Ако соберете 100,000 потпис за 30 дена, ние ќе ја разгледаме вашата петиција, бидете сигурни дека ќе се најде пред соодветните експерти за политика и ќе биде издаден официјален одговор. “

Роберт Ф. Кенеди rуниор, внук на поранешниот претседател Џон Ф. Кенеди, исто така остро го критикуваше Гејтс за, како што  рече  , „месијанската убеденост дека е ракоположен да го спаси светот со технологија“.

„Вакцините, за Бил Гејтс, се стратешка филантропија која ги храни неговите многубројни деловни активности поврзани со вакцините (вклучувајќи ја и амбицијата на„ Мајкрософт “да ја контролира  личната идентификација) и му даваат диктаторска контрола врз глобалната здравствена политика – врската на копјето на корпоративниот нео-империјализам, “, Напиша Кенеди јуниор.

„Опсесијата на Гејтс со вакцините се чини поттикната од месијанската убеденост дека тој е ракоположен да го спаси светот со технологија и божја волја да експериментира со животот на помалите луѓе“.

Целосна петиција:

Бараме истрага во Фондацијата „Бил и Мелинда Гејтс“ за медицинска небрежност и злосторства против човештвото создадени од ЦС на 10 април 2020 година

Додека ги разгледуваме настаните околу пандемијата „COVID-19“, разни прашања остануваат неодговорени. На 18 октомври 2019 година, само неколку недели пред да се прогласи нултата земја во Вухан, Кина, се случија два големи настани. Едниот е „Настан 201“, а другиот е „Воени светски игри“, што се одржуваат во ниеден друг град туку во Вухан. Оттогаш започна светскиот притисок за вакцини и биометриско следење.

Во првите редови на ова е Бил Гејтс, кој јавно го изјави својот интерес за „намалување на растот на населението“ за 10-15%, со вакцинација. Гејтс, УНИЦЕФ и СЗО веќе се обвинети дека намерно стерилизирале кениски деца преку употреба на скриен HCG антиген во вакцини против тетанус.

Конгресот и сите други раководни тела се ослободени од должноста сè додека не се заврши темелното и јавно испитување

 

Related posts

Leave a Comment