Политика

СУВЕРЕНИСТИЧКА ПАРТИЈА РОДИНА МАКЕДОНИЈА : НОВАТА ПОШТЕНСКА МАРКА НА „МАКЕДОНСКА“ УЧК ПОШТА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА ФАШИЗМОТ!

НОВАТА ПОШТЕНСКАТА МАРКА НА „МАКЕДОНСКА“ УЧК ПОШТА ГО ПРОСЛАВИ ДЕНОТ НА ФАШИЗМОТ!

Новата поштенска марка издадена од „Македонска“ УЧК пошта, која точно на Денот на победа над фашизмот 9-мај издаде поштенска марка со карта на фашистичка Независна држава Хрватска (НДХ) и со име на фашистичката окупација „Северна“, пошта која денеска е раководена од балистичка терористичка структура УЧК, односно ДУИ, јасно ја дава сликата на фашистичкиот режим кој владее со Република Македонија, насила и диво поставен од структурите на глобалната светска темна фашистичка елита.

Фотографија на Родина.

Да потсетиме на злосторствата на фашистичките балистички и бугарски структури врз македонското населeние, на НДХ врз српското население, логорите на смртта во Јесеновац, логорите за деца, егзосудост на Евреите.
Родина Македонија се поклонува пред жртвите од фашизмот и простете, ова не е повеќе држава на македонскиот народ!

Молкот на „македонските“ партии коалициони партнери на ДУИ, јасно ја дава колабриционистичката нивна улога во сите злодела против Република Македонија и македонскиот народ.

Сосема јасно ни е дека и судот припаѓа на истите структури, така да воопшто и нема да се обраќаме до него, за поведување на судска постапка, вие сте соучесници во сите злодела.

Бидете сигурни дека повторно фашизмот ќе биде поразен, Република Македонија и македонскиот народ ќе го урне и 4-от Рајх.

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://www.rodina.org.mk/pristapnica/

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!