Македонија

Тамара Тодевска ,,горда,, дека ќе настапи на Парадата на гордоста

 

 

Тамара Тодевска се чувствува Гордо дека ќе настапи на Парадата на Гордоста следниот викенд во главниот град.На парадата поред Тамара ќе настапат и други пејачи и ди џеи ,а ќе бидат официјално присутни и преставници на власта.Тамара не објави дали за овој нејзин настап ќе добие паричен надомест од владата како во случајот со нејзиниот настап на евросонг каде што доби 200000 евра државни пари.

 

Related posts

Leave a Comment