ФБ Статуси

Тања Царовска : Гејтс има толку пари за сите сиромашни да ги нахрани за да не умрат”, ама тој прво сака да ги вакцинира за да не умрат, а после за лебот ќе му ја мисли.

Фотографија на Тања Ксена Царовска.

Се повеќе луѓе се решаваат гласно да проговорат за улогата на Бил Гејтс во креирањето атмосфера за нужност од задолжителна вакцинација на целата светска популација

Македонската музичка ѕвезда, Тања Царовска е уште една во низата на јавни личности кои го искажуваат својот сомнеж кон филантропската улога на основачот на Мајкрософт, Бил Гејтс.

А бе “неверници” дека “не било докажано со факти” кои чекате мејнстрим медија да ви ги каже – еднаш не сте рекле “А бе Гејтс има толку пари за сите сиромашни да ги нахрани за да не умрат”, ама тој прво сака да ги вакцинира за да не умрат, а после за лебот ќе му ја мисли. До вакцината овие на воздух нека издржат.
Ама глејте си вие филмче шо ќе се замарате, и онака “се е ужас” и “не е до вас”, вие “ништо лошо не праите, други праат”, напиша Царовска на својот ФБ Профил.

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!