ФБ Статуси

ТАЊА ЦАРОВСКА : Како сте се исплашиле, нови заразени!? Наседнувате на сеењето страв. А заборавате дека коза и папаја тестираа позитивни.

Фотографија на Тања Ксена Царовска.

Како сте се исплашиле, нови заразени!? Наседнувате на сеењето страв. А заборавате дека коза и папаја тестираа позитивни.

Заборавате дека врвни непродадени души доктори, дури и нобеловци се искршија кажувајќи ви ја вистината за неверодостојноста на тестовите и инжинерингот на болеста. Заборавате дека аутопсии не беа дозволени. Заборавате дека се плаќаа фамилии да потпишат дека блиските им починале од корона. Додека цел свет протестира, вие врескате од страв! Како не си ги поврзувате точките, вие сериозни интелектуалци со магистратури и докторати?
Видете ги сликиве па одлучете колку сеуште ќе верувате кој ја донесе и режира драмава “Пландемија”. Изгуглајте што значи бројот триес-три во масонеријата. Ибројте ги полињата на логото на Обединетите Нации. Се зезаат со нас а вие врескате од страв. Навистина само од мејнстрим медиуми се информирате? Навистина ли? Зашто не можам да сфатам како сеуште не скопчавте чија сопственост се истите тие, кој ги финансира! Просто ко грав, а го правите кој знае колку комплицирано! Во истиот стил на режисерите на корона-преварава. Разбудете се еднаш веќе!

ФБ Статус на Тања Царовска

Related posts

Leave a Comment