ФБ Статуси

Тања Царовска: Кое чудо ова ковидов, баш во болница парче прави од луѓето

Можно е да е слика од 1 лице

Многу мои пријатели и нивни роднини (меѓу кои најчесто родителите со возраст над 60) се разболеа со симптомите што се припишуваат на “ковид”.

Некои баш тешко, со температура по две недели и со зезнати пневмонии. Од таа лична опсервација и собирање податоци во текот на изминатава година, просто не можам да се дочудам со фактот дека сите од нив кои не се тестираа и не се лечеа во болница – оздравеа, со зајакнување на внес на витамини, природна медицина, антипаразитски терапии (во некои случаи) и детокс со чаеви и природни суплементи. (Ова е моја лична статистика, случаите се во Мк, не надвор)
Кое чудо ова ковидов, баш во болница парче прави од луѓето.
Има ли новинари што ќе го отворат ова прашање јавно? Зошто толкава смртност по болниците и до кога ќе се мижи? Зошто ова не е ударна вест???

ФБ Статус на Тања Царовска

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!