Македонија

Тетка ми и понатаму ја мачи кичмата,ама сега ја боли… – Драган Спасов Дац

 

 

Актерот и поранешен функционер на СДСМ, Драган Спасов Дац на својот ФБ профил на саркастичен начин ја коментираше одлуката на министерството за здравство за државно субвенционирање на промена на полот.Тој напиша :

Тетка ми имаше проблеми со кичмата и требаше да се оперира ама операцијата беше прескапа.
Затоа реши да си го промени полот бидејќи оваа операција ја покрива фондот.
И понатаму ја мачи кичмата, ама сега ја боли кур. Ќути и трпи.

 

 

 

Related posts

Leave a Comment