ФБ Статуси

ТОДОР ПЕТРОВ : САТАНИСТИТЕ НА ДЕЛО: 100.000 ДЕЦА И ДЕТСКИ ТЕЛА ПРОНАЈДЕНИ ВО ТУНЕЛ ШТО ВОДИ ДО ФОНДАЦИЈАТА КЛИНТОН ВО ЊУЈОРК

Hillary Clinton Is Not A Monster – And Why That Does Not Diminish ...

 

САТАНИСТИТЕ НА ДЕЛО: 100.000 ДЕЦА И ДЕТСКИ ТЕЛА ПРОНАЈДЕНИ ВО ТУНЕЛ ШТО ВОДИ ДО ФОНДАЦИЈАТА КЛИНТОН ВО ЊУЈОРК

Објавено на 6 Април 2020 година на порталот https://news-for-friends.de/

Во Њујорк се ослободени илјадници деца! Шокантна вест, но речиси 100.000 деца и детски тела беа пронајдени во тунелот кој води до фондацијата Клинтон во Њујорк!

Во моментот и од минатата недела илјадници гладни и страшно измалтретирани деца се спасени или се пронајдени мртви во подземен тунел во Њујорк. Овој тунел се протега 4 километри меѓу зградата на Фондацијата Клинтон и пристаништето во Њујорк!

За спас на децата на пристаништето во Њујорк, претседателот Трамп го укотви медицинскиот брод “Комфор“.

Во акцијата за спас, децата и детските трупови се натоварени на медицинскиот брод “Комфор“ преку излезот кон пристаништето во Њујорк.

Медицинските сестри од полската болница “Карона“ во Централ Парк, ја потврдија состојбата на жртвите од страшна злоупотреба!

Втор медицински брод “Милост“, со иста мисија за згрижување на киднапираните деца кои биле жртви на ѕверско малтретирање и кои биле спасени од тунелите, се наоѓа на пристаништето во Лос Анџелес.

Напорите за спасување на киднапираните деца ги предводи посебна работна група за жртви од педофили. Злоупотребените деца се извадени од тунелите, во кои, за жал, постојат и наредени детски тела… Некои од овие тела биле искасани, најверојатно од стаорци!

Се шпекулира дека гладните и живи деца ги јаделе мртвите, за да преживеат.

Во Централ Парк поставена е полска болница за лекување на преживеаните деца. Од 100.000 деца, проценките се дека 4 до 6% од жртвите ќе умрат, затоа што биле премногу слаби.

Постојат докази за грозна тортура и сексуална злоупотреба врз овие деца. Многумина од децата се подготвувани за ова и никогаш не ја виделе светлината на денот. Некои се осакатени… Но, сите се неухранети… На многумина им требаат маски за дишење затоа што воздухот во тунелите не се движи и не се обновува. Службениците кои биле во тунелите се трауматизирани! Повраќаат пред да влезат.

Филиберт вели: Некои од овие деца се користат за производство на адренохром, кој се прави од крвта на трауматизираните деца збогатени со адреналин. Со адренохром “елитата“ се подмладува!

Анон објаснува: Пред објавувањето на досиејата и обвинението против 160.000 луѓе, децата се згрижени со запечатено обвинение пред различните сојузни судови на Соединетите Американски Држави!

Од “базата“ на Кинеското езеро во Калифорнија, ослободени се 35.000 деца. Некои од нив биле однесени на медицинскиот брод “Милост“ укотвен во Лос Анџелес! Другите ќе бидат ослободени во Флорида и Вашингтон!

Треба да се знае дека во Соединетите Американски Држави секоја година исчезнуваат над 800.000 деца!

Владата на Доналд Трамп почнува да открива каде се тие деца… За жал, тие деца служат да ги задоволат потребите на сатанската елита (сатанисти се многу звучни имиња од високата политика, бизнисот, банките, филмот), која владее во дел од светот и верува дека сè и’ е дозволено и над законот со редовно силување и жртвување на беспомошни деца…

ФБ Статус на Тодор Петров

Related posts

Leave a Comment