ФБ Статуси

Томче Ширков: Хунтата на најјако-Диктатура со местенки

Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „архимандритот никодим царкнас "Jac сум македонец" "македонците ce македонци секогаш македонци' "македонија има 4 дела"“

Штета што Енвер Хоџа не е жив, да честита.Некаде пред 50 год. Каплан Бурович на народен собир одржал говор дека не мора луѓето да носат петокрака, срп и чекан за да докажат дека се добри нормални луѓе…после тоа му била поднесена кривична пријава и завршил во затвор за “Загрозување на социјалистичкото општество”

Е ова е исто само по јако, зошто кривичната не може да биде само против Todor Petrov, туку против цело СМК. ЗА ЗАГРОЗУВАЊЕ НА ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ И ОПШТАТА БЕЗБЕДНОСТ. А згора на се Тодор не одржа говор и не повикува на ништо загрозувачко.

Како ли само Светскиот Македонски Конгрес го загрози здравјето и безбедноста?

Вака така, Тодор ќе го осудат за био-хазарден тероризам???

Туку нели Мицковски и ДПМНЕ беа организатори, нели Грујо пратил рубљи???

Само храбро СМК и сите Македонци во светот. Македонија на Македонците.

#хунтатаеготова

Томче Ширков

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!