Македонија Скопје Соопштенија

Трајковски: Во Ноември се планира австралиско сценарио, на 17ти Октомври заедно да ги спречиме

Се погласни се најавите дека од Ноември, веднаш по изборите, не чека австралиско сценарио на тотално заклучување.
Паралелно ќе се зголемат заканите за присилна вакцинација проследени со проширување на ковид-фашистичките мерки, а за заклучувањето ќе бидат обвинети невакцинираните, кои дополнително ќе бидат стигматизирани се со цел да се створи антагонизам од страна на вакцинираните граѓани кон нив.
Родина Македонија и јас како кандидат за градоначалник на главниот град, ве повикуваме масовно да гласате за мене и нашите кандидати, како би ги спречиле ковид-фашистите да го остварат своето црно сценарио.
Ајде заедно да извојуваме победа и да им ги помрсиме плановите, да ги укинеме мерките на апартхејд на територијата на главниот град и од него да појдеме во поход за ослободување на целата наша држава, напиша кандидатот за градоначалник на Скопје, Трајковски, на својата официјална страница.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!