Реакции Скопје

Трајковски: Врв на изживувањето со граѓаните на Скопје, додека на невакцинираните скопјани им се забранува влез насекаде, авганистанците на шопинг низ скопските молови во организација на власта!

Врв на изживувањето со граѓаните на Скопје!
Додека за невакцинираните жители на град Скопје имаме забрана за влегување во молови, ресторани, кафетерии, театри, кино сали, за авганистанските имигранти не само што не важи забраната туку со интервенција на полицијата се затвораат улици за истите да бидат трансферирани во скопските молови, без никакви ковид тестови, фашистички потврди.
Ова лудило и перверзија мора да се спречи!!!
Ја барам вашата доверба на 17ти Октомври, за да ги укинам монструозните мерки, а истовремено да им ставам крај на сите бегалски кампови на територијата на главниот град во радиус од 30 километри!, напиша на својата официјална страница, кандидатот за градоначалник на град Скопје од партијата Родина Македонија.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Leave a Comment