МакедонијаФБ Статуси

ТРАЈКОВСКИ: Прво бевте белградски конкубини, сега од бугарски распаљотки станувате француски куртизани.На крајот ќе завршите како ЧАУШЕСКУ!!!!

Pendarovski meets with Macron, says N. Macedonia supports altered methodology - European Western Balkans

Изреволтиран од најновата вест која доаѓа од Мадрид, дека Макрон му соопштил на Пендаровски за модифицирана рамка за договор со Бугарија како би се тргнало ветото за почнување на пристапни преговори со ЕУ, членот на претседателството на политичката партија Родина Македонија, Владимир Трајковски, остро реагираше на својот фб профил.

Прво бевте белградски конкубини
Па станавте бриселски стриптизети
Набрзина се трансформиравте во грчки путани
па тирански играчици на шипка
Сега од бугарски распаљотки станувате француски куртизани.
Ало бреее гнасоо северџанска евро атлантистичка
На крајот ќе завршите како ЧАУШЕСКУ!!!!
#ЗакочетеДурИматеВреме, Напиша Трајковски.

Related posts

Leave a Comment