Македонија

ТРАЈКОВСКИ: СО ГЛАСОВИТЕ ОД ПОЛОВИНА ОД ПРЕКУ 200000 НЕВАКЦИНИРАНИ ГРАЃАНИ НА СКОПЈЕ, ПОБЕДУВАМЕ ВО ПРВ КРУГ И ГИ УКИНУВАМЕ КОВИД МЕРКИТЕ

Во Скопје има повеќе од 200000 невакцинирани граѓани со право на глас, кои се жртви на сегрегирачките мерки.
За победа во првиот круг на градоначалничките избори за градот Скопје, потребни се некаде оклу 100000 гласови.
Враќањето на слободата е во ваши раце!
Споделете насекаде, ајде заедно да извојуваме победа и да си ја вратиме слободата!, напиша на својата официјална страница, кандидатот за градоначалник на главниот град од партијата Родина Македонија, Владимир Трајковски, повикувајќи ги граѓаните да го дадат својот глас за него и кандидатите за советници од неговата партија, ветувајќи укинување на ковид мерките.

Related posts

Leave a Comment