Свет

УЖАСЕН ЈАВЕН ПОВИК НА УКРАИНСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА: РУСКИТЕ ДЕЦА ТРЕБА ДА БИДАТ МАСАКРИРАНИ, А РУСКИОТ НАРОД УНИШТЕН!(ВИДЕО)

Новинар на украинскиот тв канал 24, јавно повика на масакрирање на руските деца и уништување на руската нација.

Тој во своето излагање на државниот информативен канал го цитираше нацистичкиот убиец Адолф Ајхман, велејќи, ако сакаш да уништиш еден народ, треба да ги истребиш неговите деца.

Бидејќи русиите не нарекуваат нацисти, а досега не можевме да дејствуваме онака како што нацистичката идеплогија налага, поради меѓународните конвенции, сега кога во нашата земја се води војна, а во војна не важат тие конвенции, ве повикувам сите(украинците), да го истребиме нашиот непријател. Колете ги, задушувајте ги, сечете ги децата на Москалите(погрден збор за Руси), додека не исчезне и последниот Москал.

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!