Македонија

Фашизам на дело : Навивач на Вардар казнет затоа што го веел македонското знаме со сонцето од кутлеш, Големиот Борко, се понудил да ја плати казната

borko-ristovski-520x268 » ekran

Најнов скандал во низата на фашистичките методи кои одродената власт ги спроведува врз сите оние кои се чувствуваат како Македонци

Навивачот на Вардар, Жарко Масларковски во среда треба да се појави на суд и да ја плати казната за веење на македонското знаме со сонцето од Кутлеш, а голманот на Вардар Борко Ристовски се понуди да му ја плати казната.

Поканата навивачот ја објави на Фејсбук, а еден од оние кои застанаа позади навивачот е сегашниот голман на Вардар, Борко Ристовски. Борко му порача на навивачот дека тој ќе му ја плати казната.

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!