Свет

ФОТО РЕАКЦИЈА ЗА ВЧЕРАШНИОТ НЕУСПЕШЕН ДРЖАВЕН УДАР ВО ВЕНЕЦУЕЛА

,,Можеби следниот пат’ е содржината на фотографијата објавена денес и која се споделува на социјалните медиуми низ светот на која јасно се инпутира американското директно мешање и потикнување на тој чин.

Related posts

Leave a Comment