Регион

Ципрас: Вратоврската од Заев ја чувам на посебно место

Во интервју за МИА пред посетата на земјава, Ципрас говореше и за вратоврската на Заев, која му ја даде при потпишувањето на Договорот од Преспа.

– Ја чувам на посебно место, одговори Ципрас запрашан за вратоврската која ја доби.

Призна дека плакарот му е полн вратоврски од лидери, но дека таа од Заев ја чува на посебно место за да го потсетува на историскиот момент.

Related posts

Leave a Comment