Колумни

ШТО НАУЧИВМЕ ОД КОРОНА ВИРУСОТ

ШТО НАУЧИВМЕ ОД КОРОНА ВИРУСОТ

НИ ПОМОГНА ДА РАЗБЕРЕМЕ…

ШОППИНГ ДЛЯ ВСЕЙ СЕМЬИ В ВОЛОГДЕ | ВКонтакте

СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ ГО ПОМИНУВАВМЕ ВО ТРГОВСКИТЕ ЦЕНТРИ, БОЛЕСТА ГИ ЗАТВОРИ , ЗА НИЕ ДА ГО СВАТИМЕ ТОА ШТО ГО ЗНАЕЛЕ НАШИТЕ СТАРИ,- СРЕЌАТА СО ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ…

Электронное оборудование в классах постоянно обновляется.

НИЕ ,ПРЕСТАНАВМЕ ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ УЧИТЕЛИТЕ И ,БОЛЕСТА ГИ ЗАТВОРИ УЧИЛИШТАТА , ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА СОПСТВЕНАТА КОЖА ДА  ОСЕТАТ- ШТО ЗНАЧИ ПРОЦЕСОТ НА ОБРАЗОВАНИЕ…

НИЕ , МНОГУ ВРЕМЕ МУ ПОСВЕТУВАВМЕ НА НАШИОТ НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД , СПОРЕДУВАJЌИ ГИ ДРУГИТЕ СО СЕБЕ , БОЛЕСТА ГИ ПОКРИ НАШИТЕ ЛИЦА СО МАСКИ, ЗА НИЕ ДА РАЗБЕРЕМЕ – НАШАТА УБАВИНА НЕ ЖИВЕЕ ТАМУ…

Врачи из Уханя показали свои лица после ношения специальных масок ...

НИЕ, ПРЕСТАНАВМЕ ДА ГИ ЦЕНИМЕ МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА И , СЕ ПОJАВИ БОЛЕСТА , ЗА ДА РАЗБЕРЕМЕ КОЛКУ СЕ ТИЕ НЕЗАМЕНЛИВИ И СКАПИ…

НИЕ,  СЕ ОТКАЖАВМЕ ОД ПОЧИТУВАЊЕТО КОН ЛУЃЕТО ВО ПООДМИНАТА ВОЗРАСТ , КОРОНАТА НИ НАПОМНА  , НА НИВНАТА КРШЛИВОСТ И СЛАБОСТ.
  ,,СЕКОЕ ЗЛО Е ЗА АРНО,, – ВЕЛИ СТАРАТА МУДРОСТ.
-ЌЕ СЕ РАЗБУДИМЕ ЛИ КАКО ПОДОБРИ ЛУЃЕ  ВО, УТРОТО НА ПОБЕДАТА , НАД ПРОГРАМИРАНАТА БОЛЕСТ ? ТОГАШ , РЕЧЕНОТО СЛОВО ЌЕ ДОБИЕ И СМИСЛА.

Related posts

Leave a Comment