ФБ Статуси

Ѓорѓи Пачемски : ЗОРАНЧО ФИДАНОВСКИ(Партениј)ВЕРНИОТ СЛУГА НА АНТИМОС(архиепископот солунски)И ПОЗНАТ МАКЕДОНОМРЗЕЦ!!!!!!!

АЈДЕ ЕДНА АНАЛИЗА!
НЕЗНАМ ДАЛИ ПРИМЕТИВТЕ НЕКОЛКУ РАБОТИ?
БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ПРИСТИГНА ВО АТИНА И КАКО ТАКОВ КАКО НА ДОБАР ПОСЛУШНИК И СЛУГА АТИНСКИ СО ЦЕЛ И СО ПОРАКА СТИГНА ВО СКОПЈЕ НО НЕ МУ ГО ДАДОА НА ПОГЛАВАРОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА СТОЈАН ВЕЛЈАНОВСКИ (Стефан)ТУКУ МУ ГО ДАДОА НА ЗОРАНЧО ФИДАНОВСКИ(Партениј)ВЕРНИОТ СЛУГА НА АНТИМОС(архиепископот солунски)И ПОЗНАТ МАКЕДОНОМРЗЕЦ!!!!!!!
И ЗОРАНЧО КАКО ДОБРО ПОЗНАТ ЦЕРЕМОНИЈАЛ МАЈСТОР И ПОКРАЈ ПРЕПОРАКИТЕ ОДНЕСУВАЈКИ СЕ НАДВОР ОД ЗАКОНОТ,ОДНЕСУВАЈКИ СЕ ЕКСТРАТЕРИТОРИЈАЛНО,СО НАД ИЛЈАДА ВЕРНИЦИ,МИРЈАНИ И МОНАСИ ПРАВИ ГОЛЕМА ПОМПА НАСПРОТИ ДРУГИТЕ ЦРКВИ КОИ БЕА НАСИЛНО И ПОД ЗАКАНА ЗАТВОРЕНИ ЗА ВЕРНИЦИТЕ!!!!!!
СЕТЕТЕ СЕ ДАЛИ ДАДОА БАРЕМ ЕДЕН ФИЛМ ЗА ВЕРАТА ЗА ИСУС НО СИТЕ ДРЖАВНИ КАНАЛИ ПО НАРЕДБА ВО ЖИВО ВРШЕА ПРЕНОС ОД СЛУЖБАТА ВО БИГОРСКИОТ МАНАСТИР!!!!!!
ОВА КАЖУВА НЕКОЛКУ РАБОТИ:
1.АТИНА САКА ДА ГО ДИСЦИПЛИНИРА СТОЈАН
2.АТИНА И СОРОС ГО ФАВОРИЗИРААТ ЗОРАНЧО ЗА ПОГЛАВАР НА ЦРКВА КОЈА ЕКСПРЕСНО БИ ГО СМЕНИЛА ИМЕТО НА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА
3.ИАКО АГЕНТ НА АТИНА,ЗВОНИМИР ИЛИЕВСКИ (Наум) Е ТОТАЛНО ИСФРЛЕН ОД ИГРА!
4.ОД ДРУГА СТРАНА ОДМА ГО ПУШТААТ СТАРИОТ ДОБАР ПАЦИЕНТ НА УДБА ЗИЈАДИН СЕЛА ДА ПОВИКА НА АПСЕНЈЕ НА ЗОРАНЧО КАО ЗА ДЕМЕК ПРЕКРШУВАНЈЕ НА ЗАКОНИТЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ СТВОРИ ЗАШТИТНИЧКИ ЕФЕКТ КАЈ ПРАВОСЛАВНИОТ МАКЕДОНСКИ НАРОД(чим села учката го напагја дај ние да го браниме) И ДА ГО ИСКОРИСТАТ НАЈГОЛЕМИОТ НАШ ПРАЗНИК ЗА ДА СЕ СТАВИ НАРОДОТ ВО ОДБРАНА НА ЗОРАНЧО И БИГОРСКИОТ МАНАСТИР СО СТАРАТА ДОБРА ФОРА ДЕМЕК БИЛ БАСТИОН НА ХРИСТИЈАНСТВОТО ВО ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА!!!!
ИСТО ЕДНА КОРИСНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАС,БОЈКО БОРИСОВ ГИ ОТВОРИ ЦРКВИТЕ ЗА ПРАЗНИКОВ И ПОКРАЈ ЗАКАНИТЕ НА ГЛОБАЛОФАШИСТИТЕ И КАКО ЗА КАЗНА АТИНА НЕ ГО ДАДЕ БЛАГОДАТНИОТ ОГАН НА БУГАРИЈА!!!!!!
ЕДНО РЕЗИМЕ ПОСЛЕ СЕ ОВА:
ПОЛИТИКАТА Е ДЛАБОКО НАВЛЕЗЕНА ВО ВЕРАТА И МОСКВА(земја со најголема православна популација) ОВА ГО ГЛЕДА И ГО ЗНАЕ А ДИМИТРИОС АРХОДОНИС (вартоломеј) ИНАКУ ЧОВЕК НА СОРОС ГИ ДИКТИРА РАБОТИТЕ НА БАЛКАНОТ!!!!!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ❤️

http://

Related posts

Leave a Comment