ФБ Статуси

ЈАДРАНКА БИБАН : МИЛИОНИ ЛУЃЕ ОТРУЈА СО АЕРОЗАГАДУВАЊЕ, ОТЕПАА СО БОМБИ, ОЗРАЧИЈА СО НУКЛЕАРКИ И СЕГА ИСТИТЕ ТИЕ НАС НЕ ШТИТАТ ОД ГРИП

Милиони луѓе отруја со аерозагадување, отепаа со бомби, озрачија со нуклеарки и сега истите тие нас не штитат од грип

 

Related posts

Leave a Comment