ФБ Статуси

Јадранка Бибан: Поради најавената општествено социјална блокада на половина а можеби и повеќе население. мислам дека не е лошо да размислиме за создавање на ново, паралелно општество на невакцинираните со посебна влада, министер и институции

НОВ СВЕТСКИ ПОРЕДОК НЕ Е ЛОША ИДЕЈА, САМО ДА СЕ СМЕНИ РЕЦЕПТОТ ЗА НЕГОВО СОЗДАВАЊЕ
Читам министерот Филипче најавил рестриктивни мерки за невакцинираните од есен, како што е неможност да се оди на помасовни манифестации, во кино во некои центри и сл.
Тоа значи општествено социјална блокада на половина а можеби и повеќе население. Затоа јас мислам дека не е лошо да размислиме за создавање на ново, паралелно општество на невакцинираните со посебна влада, министер и институции.
Со оглед на тоа што во светот веќе постојат силни движења на невакцинираните мислам дека е време да иницираме создавање на Четврта Интернационала и да го направиме тој фамозен Нов Светски Поредок по наш рецепт.
Јадранка Бибан

Related posts

Leave a Comment