Реакции

Јакимовски: Со Мицкоски не функционираме во најдобар однос

 

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски во вечерашното гостување во “Само интервју” ги потврди шпекулациите дека не е во најдобар однос со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

“Од локалните избори па навака, морам да кажам дека не функионираме баш најдобро со Христијан Мицкоски. Оние што се мои обврски како коалиционен договор во Карпош се исполнети во целост, за разлика од коалиционите договори што ги имаме на ниво на цела Македонија вклучувајќи го и Град Скопје. Засега ГРОМ има чиста нула. Ниту јас, ниту мојата партија е партија на потрчковци” , рече Јакимовски.

Related posts

Leave a Comment