Свет

ЈА ПОДДРЖУВАМЕ УКРАИНА – ВРАБОТУВАМЕ НИВНИ СТРИПТИЗЕТИ: Бизар оглас на клуб во Лас Вегас (ВИДЕО)

Стрип клуб Лас Вегас ги поддржува Украинците во нивната борба против руската инвазија со ангажирање стриптизети од земјата разурната од актуелната војна.

Стрип клубот Little Darlings во Лас Вегас, неодамна објави оглас на натписите од својот клуб, на кој пишува: „Сега имаме аудиција за украински стриптизери“.

Огласот го вклучува и украинското знаме и зборовите „Ние сме со Украина“ напишани подолу.

Менаџерот на клубот Пит Дотор изјави за FOX5 дека веќе ангажирале украинска танчерка која ја забележала рекламата.

На прашањето дали рекламата е несоодветна, Дотое инсистираше: „Ние стоиме со нив, [ништо] не е погрдно кон нив.

Тој додаде: „Чувствуваме дека ако можеме да помогнеме на кој било начин, најдобриот начин што можеме да го направиме е да помогнеме некому да работи“.

Не сите ги делат ставовите на клубот. Локалната бизнисменка Мери Грејс Инигез го праша FOX5 зошто не постои алтернативен пристап.

„Зошто не можеа [тие] да и понудат директорска позиција во Little Darlings – зошто [клубот] не можеше да и понуди менаџерска позиција?“, рече таа.

Little Darlings е познат по своите атрактивни натписи. Во 2015 година, барот објави оглас на кој пишува „Сега на аудиција за 2015 година“.

Дали е тоа повеќе од тоа колку далеку можеме да одиме?“, рече Дотор за рекламните практики на клубот.

„Тоа е работа“, додаде тој. „Ние не ги експлоатираме жените ако било како ги експлоатираме мажите.

Related posts

Leave a Comment