ФБ Статуси

ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ : СДС произведува настан, ДПМНЕ одма за тој настан Пресс цепа, а ДимчеТривијале цепа шибица…ништо не се менува, ужасно и досадно.

Фотографија на Љупчо Палевски.

Огромен е бројот на не морални, фејкери широко распространети главно во ДПМНЕ, делумно во левица, сите 5, но и во “патриотското” јато со порталите опозициски.

Нервозата и нивната идиотштина која секој ден се пренесува и на народот е токму од нивното не знаење и лажно претставување.
Имено, настаните секогаш ги произведува ВЛАСТА, а Опозицијава прави пресови со кои ни го кажува нивното мислење и сознание како Опозиција, за ние глупите да разбереме. Таквата глупа политичка технологија произведува нервоза кај народот, немоќ која е причина за бес кој пак се пренесува во кавги на мреживе.
Во таква состојба Тривијалноста на Левица на таквиот нервозен народ му изгледа како дезодоранс (миризлива) без разлика што Димче се обидува со лошо изведена вулгарност која не е автентична, туку собрана по постовиве, као оригонален да биде…наивните се веселат, за момент нервозата ја забораваат.
Значи, да закључам, СДС произведува настан, ДПМНЕ одма за тој настан Пресс цепа, а ДимчеТривијале цепа шибица…ништо не се менува, ужасно и досадно.
ОПОЗИЦИСКА борба значи дека ти како ОПОЗИЦИЈА измислуваш, буквално измислуваш или правиш проблем, дури и таму каде не постои, за да ВЛАСТА го решава, #диверзија е основната технологија со која се бута власт…Зајеб #фејкЊуз, ти у контра два #ФејкЊуза, па нека се слика….но, доколку настаните, скандалите ги произведува ОПОЗИЦИЈАТА, тогаш Заев и Алија се ставаат во дефанзивна позиција да се правдаат, објаснуваат, трчаат да решаваат проблеми кои ти си ги предизвикал, ти ОПОЗИЦИЈАТА. Така ВЛАСТА влага во дефанзивна позиција во која само е прашање на време кога ќе падне. Во таква состојба, #процедуралните комендии на ДимчеТРИВИЈАЛЕ се не битни, но….некој сака да биде послушен..а можеби и не знае, па целата политичка сцена е една голема ТРАГЕДИЈА.
Овој пост е и добра прилика на сите КРЕТЕНИ ( идни клиенти на Левица и ДПМНЕ) да послужи како одговор на нај глупото прашање на мрежава последниов месец: Што му фали на Апасиев. Општ консензус има околу се останато, што не е во делокруг на погоре опишаните кретени, се буквално се да биде блокирано, покриено со контра настан, па така јас отидов да ДАРУВАМ во МАНАСТИР, за Богородица да го славам знамето со младите Прилепчани, они #ВЛАДИКА во ПР стручњак претворија, јас им го објавувам #Атлантик со докази за криминално однесување на државата, а во врска со #РЕФЕРЕНДУМОТ, сите штама со чест на неколку искључоци, мооолллккк. Накратко, ти им местиш #ПеналБезГОЛМАН, они голот го промашуваат, со смешни, траги комични претстави и пресови се занимаваат. Но не само прозваните во постот, половината од #ПАТРИОТИШТАВА по мрежава се класични клиенти врескави, штетни како бруцелоза за млекото.
Така драги мои, ова е системот со кој Ве продаваат, нервите Ви ги кинат, уринираат по нас, а до КОГА, до моментот кога ќе се освестите и на клоци не ги дигнеме. Така во #ДЕФАНЗИВА си живееме, додек глупости на мрежава тропаме…..

ФБ Статус на Љупчо Палевски

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!