Македонија

Џафери : Јас одлучувам, кога ќе свикам конститутивна седница

Талат Џафери

Талат Џафери, кој претседава со конститутивната седница во Собранието, за денеска изјави дека засега нема план да свика продолжување на седницата.

„Врз основа на моите надлежности, кога ќе одлучам тогаш ќе ја свикам. Јас засега немам никакви планови“, изјави Џафери за ТВ21.

Џафери првично за вчера планирал продолжување на седницата, но не ја свика поради, како што информираше, поради семејни причини.

Related posts

Leave a Comment