Category : Екологија

Екологија

Цементарница УСЈE доби пехар за „трујач на годината“ од граѓанските активисти

админ
  Полициски кордон, црвена лента, вработени во цементраницата „УСЈЕ“ од една страна – граѓаните, активистите и невладините организации од спроти. Се бараат одговори што согоруваат...
error: Content is protected !!