Category : Здравје

Здравје Свет Ударна Вест

КРАЈ НА ВАКЦИНИТЕ?: РУСИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НАПРАВИЛЕ ЛЕК ПРОТИВ КОВИД, ЕФИКАСЕН ПРОТИВ СИТЕ ПОЗНАТИ ВИДОВИ!

админ
Руските научници тврдат дека направиле лек против Ковид 19 на база на моноклонирани антитела и дека тој ќе биде најефикасното оружје на имунолошкиот систем против...
Занимливости Здравје Медицина Мистерии

Во 1917 година, Рудолф Штајнер предвиде вакцина што ќе ја „изгони целата наклонетост кон духовноста од душите на луѓето“

админ
Ако воопшто се чувствувавте како да сте во духовна војна, не сте сами. Многу од најголемите светски научници, филозофи и подвижници разбраа дека светот е...
Здравје

Русите тврдат дека Спутник V штити од сите видови на коронавирус, вклучително и делта

админ
Рускиот институт што ја разви антивирусната вакцина Спутник V денес објави дека штити од „сите познати варијанти“ на вирусот, вклучувајќи ја и делтата варијанта на...
Здравје Наука

Научна револуција во медицината : Вирусологијата побиена во контролните експерименти на германскиот микробиолог Стефан Ланка!!

админ
  Ако сте вирусолог и сакате да докажете постоење на вирус и неговата причинско последична врска со болест , мора да ги поминете следните 3...
Здравје

Милена Николиќ Симоновска: Генетски конструиран „Магнето“ протеин во ковид вакцините

админ
На 24.03 2016 , Гардијан овјавува статија со наслов “Генетски модифицираниот протеин “Магнето” далечински ги контролира мозокот и однесувањето” https://www.google.com/…/magneto-remotely-controls… ( “Badass” new method.) !!!...
Здравје

Познатиот научник Ројал Рајф: Вирусите не се живи, Вирусите не се заразни.

админ
“Вирусни циклуси – Корона вируси” (Микроскопот и откритијата на Ројал Рајф) Телото има свои циклуси па така и вирусите. Исто како времето. Кога токсичните наслаги...
Здравје

Нобеловецот Лук Монтање: Ковид Вакцините се одговорни за новите врсти на вирусот

админ
Проф. Лук Монтање изјави дека епидемиолозите знаат, но „молчат“ за феноменот, познат како „Зголемување зависно од антитела“ (АДЕ). Иако е разбирливо дека вирусите мутираат, предизвикувајќи...
Здравје

Ковид : Вакцинираните им пренесуваат генетска катастрофа на невакцинираните !!!

админ
  Како одминува времето, се чини дека последиците од користење нови, експериментални вакцини стануваат сè поочигледни. Но, за ова не зборуваат разните дежурни ширачи на...
Здравје

Продолжува геноцидот во САД: 3.848 Починати 118.902 повредени по КОВИД инјекции – меѓу нив и деца

админ
Продолжува масовното убиство на Американци преку експерименталните инјекции на КОВИД, бидејќи ЦДЦ сега известува дека починале 3.848 луѓе, а 118.902 имале несакани реакции се најавени во нивниот систем за пријавување...
Здравје

Милена Николиќ Симоновска: Вистината за Ковид 19 и вирусите во интерпретација на германскиот вирусолог Стефан Ланка

админ
Заблудата за поимот вирус е срцето на операцијата Ковид, бидејќи без концептот на Микробната теорија и без хорор приказната за вирус прикажан како убиец, повеќето...