Category : Концерти

Концерти

„Да танцуваме!“ – симфониски концерт на Филхармонијата

админ
„Да танцуваме!“ е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се одржи вечерва во 20 часот. Под палката на маестро Габриел Бебешелеа...
error: Content is protected !!