Category : Настани

НастаниПсихологија

ПСИХОТЕРАПЕВТ ДАНЧЕ ПАУНОВСКА: ПСИХОЛОШКА РАБОТИЛНИЦА, ЛАГИ И ЕМОЦИИ (ВИДЕО)

Админ
Деновиве во просторот на старо матично, беше одржана работилница под наслов Лаги и Емоции. Работилницата беше во организација и водство на психотерапевтот Данче Пауновска, членка...
НастаниПсихологија

ПСИХОТЕРАПЕВТКАТА ДАНЧЕ ПАУНОВСКА ЌЕ ОДРЖИ РАБОТИЛНИЦА СО НАСЛОВ: ,,ЛАГИ И ЕМОЦИИИ”

Админ
ПСИХОТЕРАПЕВТКАТА ДАНЧЕ ПАУНОВСКА ЌЕ ОДРЖИ РАБОТИЛНИЦА СО НАСЛОВ: ,,ЛАГИ И ЕМОЦИИИ” ШТО ТРЕБА ДА ОЧЕКУВАШ Лаги и Емоции! Ако лагите бараат само прикривање, а не...