Category : Технологија

Технологија

Дмитриј Рогозин: Идеите на шефот на компанијата „Спејс Х“, Илон Маск, за масовните летови до Марс се апсурдни и бајка.

Админ
Директорот на „Роскосмос“, Дмитриј Рогозин изјави дека идеите на шефот на компанијата „Спејс Х“, Илон Маск, за масовните летови до Марс се апсурдни и бајка....