Свет

WASHINGTON POST: УКРАИНСКАТА ВОЈСКА НАМЕРНО КОРИСТИ СТАНБЕНИ ЗГРАДИ ЗА ВОЕНИ ЦЕЛИ

Washington Post article includes factual mistakes | Fact-Checking Turkey

„Вашингтон пост“ тврди дека украинската армија избрала опасна тактика за одбрана на густо населените градови

Related posts

Leave a Comment