Актуелно

Адвокатите Пешевски и Митровски се пријавија бесплатно да го бранат Ламбе Алабаковски

Адвокатите Пешевски и Митровски се пријавија бесплатно да го бранат Ламбе Алабаковски

 

По веста за приведувањето на пејачот Ламбе Алабаковски, како одговорен за опожарувањето на фашистичкиот клуб „Ванчо Михајлов“ во Битола, адвокатите Драган Пешевски и Јанаки Митровски јавно се пријавија за бесплатна одбрана на пејачот.

-Jaс и Јанаки Митровски јавно се пријавуваме за про боно одбрана на Ламбе!!! Нека разберат клетите фашисти!!!, пишува адвокатот Пешевски на својот фејсбук профил.

Related posts

Leave a Comment