ХРОНИКА

Актерката Силвија Стојановска осудена на 3,5 години затвор

Три ипол години затвор доби актерката Силвија Стојановска за шверц на 700 килограми кокаин од Колумбија во Шпанија.

Правосилноста на одлуката, актерката ќе ја чека на слобода.

Нејзиниот партнер Војислав Будусављевиќ, пак, доби затворска казна од 7 години.

Обвинението вели дека Стојановска и Будисављевиќ организирале транспорт на 700 килограми коакин од Колумбија во Шпанија.

Related posts

Leave a Comment