Занимливости

(ВИДЕО) Сираче со солзи во очите, го замоли Путин да го врати кај неговата баба

(ВИДЕО) Момчето сирачиња му пријде на Путин, неговото прашање го остави без зборови, а потоа рускиот лидер се сврте кон неговиот помошник ...

Момче од дом за деца без родители му пристапило на рускиот претседател Владимир Путин во московскиот забавен парк „Остров од соништата“

Тоа се пожалило дека по смртта на неговите родители,  живеел со неговата баба, но подоцна бил сместен во  дом за деца без родители.

– Живеам во сиропиталиште и сакам да одам дома кај баба ми. Што да правам? – праша момчето  со насолзени очи.

Путин веднаш му нареди на својот асистент да ги запише личните податоци од момчето и, како што рече, да се изнајде разумно решение за ситуацијата.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!