Актуелно

Колони возила на „Богородица“ за излез од Македонија

Зголемена фрекфенција и гужви на граничниот премин кон соседна Грција.

Во екот на летната сезона, кога голем број граѓани заминуваат на одмор кај нашиот јужен сосед вообичено има зголем број на автомобили на граничниот премин.

Така е и денеска. Од веб камерите на границите може да се забележи зголемена фрекфенција и долги колони на граничниот премин „Богородица“.

На другите гранични премини не се забележуваат многу возила и нема долги колони за излез или влез во земајва.

Related posts

Leave a Comment