Разно

ЛИБАН +18 ЕКСПЛИЦИТНО ВИДЕО : Маж ја убива својата сестра поради спор за наследство

 

Една жена е убиена, а нејзината ќерка е сериозно повредена кога  расправијата за семејно наследство се вжешти  со другите членови на семејството во селото Арамун, Либан.

Според локалните извори, Ајуб ал-Џавахари користел пушка за да ја разнесе главата на својата сестра (нејзиното име е Садика) откога двајцата не се согласиле околу тоа кој ќе го преземе недвижниот имот што го оставил нивниот починат татко како наследство.

Откако ја убил својата сестра, крајно налутениот Ајуб ја нападнал внуката, пукајќи и во нозете.

Трагичниот инцидент беше фатен на камера.

Арамун, е село во округот Али , 22 километри оддалечено од Бејрут.

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!