Интервју

Неразјаснет технички упад во вчерашното интервју со Мирка Велиновска, по нејзиното споменување на ЦИА и Калето (ВИДЕО)

Вчерашното гостување на Мирка Велиновска во емисијата Родински Разговори, беше цел на технички софтверски напади.

Имено, доека траеше интервјуто, без влакна на јазик, емисијата која одеше во живо, беше неколку пати нападната со неразјаснети снемувања на интернет, аудио визуелни пречки.

Во моментите кога Велиновска ги спомена ЦИА и Калето, на чудесен начин тонот беше прекинат, за неколку минути потоа да се појават видео пречки кои на крајот резултираа со снемување на интернет и целосно запирање на стримот.

За среќа, режијата и техниката успеа да најде алтернативни начини емисијата да продолжи и да овозможи нови два часа класниот час на Мирка Велиновска да стигне до гледачите.

Погледнете го интервјуто:

Related posts

Leave a Comment