Музика

Нова песна на Стиховен Калибар, Валтер и Аго насловена „Отуѓена земја“

Излезе нова песна на Стиховен Калибар, Валтер и Аго насловен „Отуѓена земја“. Ова трио пред слушателите ја изнесе нивната најнова песна која е крик и бунт против општествениве случуавања.

Текстови и вокали: Стиховен Калибар, Валтер и Аго
Инструментал: Брус, 2003 год.
Музика на рефрен & ре-мастеринг: Аго Користен извадок од “Диво Месо” – Горан Стефановски
Фотографија: Седо Перо Албум: Модерни робови Скопје, 2023 год.

Слушнете ја песната во продолжение.

 

 

Related posts

Leave a Comment