Актуелно

Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

 

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани. Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Related posts

Leave a Comment