Актуелно

Српски Курир : Боки 13 – ако ме убијат, мајка ми ќе објави докази против Заев !

 

Утрешната насловна страница на српски Курир пренесува што наводно кажал Боки 13 во полиција кога бил уапсен.

-Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка, гласи ударниот наслов на утрешниот Курир.

Понатаму, Курир пренесува зборови што Боки 13 наводно им ги кажал во полиција:

-Ако ме обесите и се обидете тоа да го прикажете како самоубиство, ако овде ме тепате, ме мачите, застрашувате, убаво сега ви кажувам, да не биде дека не сте знаеле, никој нема да биде поштеден.

Related posts

Leave a Comment