Македонија

Членот на СДСМ, Проф. Живорад Томовски: Царовска е неука, неискусна импровизаторка, без ниту еден одржан час во наставата

Мила Царовска Archives - Сакам Да Кажам

Професорот Живорад Томовски, член на СДСМ и редовен професор на ПМФ, се спротивстави на катасторфалните и погубни програми на МОН и Царовска. Тој на својот ФБ профил напиша:

-Царовска е неука, неискусна импровизаторка, без ниту еден одржан час во наставата. Залутана и опсесивно желна за фотељи и државни функции. Злобна како и нејзината претпоставена менторка, Рада.

Професорот Томовски од ПМФ и член на СДСМ: Затвор за Бучко, а не нова  функција | NetPress

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!