Музика

Јордан Митев – гордост Македонска

Наздрави за љубов, наздрави за среќа е новиот спот на Јордан снимено од страна на Арт Студио, во аранжман на самиот исполнител а снимано во студио Анастасија

Ако грб ти сврти животот, кога нешто не оди, застани и насмеј се …

Related posts

Leave a Comment