Музика

At The Edge Of Chaos – Епско Видео на Владимир Франц за Короната, 5Г, Присилна вакцинација…

Популарниот Македонски музичар, Владимир Франц, во своето видео- Epic Music by Vladimir K. Franz – At The Edge Of Chaos, успеа во минута и половина да ги допре сите актуелни теми поврзани со таканаречените теории на заговор

Видеото изобилува со актуелни сцени од пандемијата со коронавирус, 5Г, вакцини, чипирање, тајна светска влада… кои токму деновиве доминираат на социјалните па делумно и на мејнстрим медиумите низ светот. Авторот успева да го привлече вашето внимание и иницира ваше активно вклучување во креирањето на сопствена перцепција за овие горливи теми.

Погледнете го видеото :

[fvplayer id=”66″]

Related posts

Leave a Comment