Category : Дипломатија

Дипломатија

Руско МНР: “Чинот на вандализам, кој беше извршен на 24 мај во однос на споменикот „Руски крст“ во Битола е сквернавење на заедничката историја на нашите земји.

админ
  Руското министерство за надворешни работи го осуди чинот на сквернавење на споменикот „Руски крст“ во Битола кој беше извршен на 24 мај На брифингот...