Category : Музика

Музика

НОВАТА ПЕСНА НА СУЗАНА ЈОВЧЕВА ЗА НАШАТА РОДИНА „МАКЕДОНИЈА“ ИЗОБИЛУВА СО ИСКРЕНИ ИЗБЛИЦИ НА ПАТРИОТИЗАМ

админ
СУЗАНА ЈОВЧЕВА СО НОВА ПЕСНА „МАКЕДОНИЈА“ КОЈА ИЗОБИЛУВА СО ИСКРЕНИ ИЗБЛИЦИ НА ПАТРИОТИЗАМ Инспирација за новата песна на Сузана Јовчева е љубовта кон татковината, кон...
Култура Музика

Интервју со Димитра Цилевска – Поет,композитор и музичар,повод новата песна со наслов Ко Вонземјанец

админ
  Во потрага по квалитет во нашава ни мила Родина патот не нанесе во Битола,градот на конзулите.Битола одсекогаш била расадник за таленти на сите полиња...