Category : Ударна Вест

Ударна Вест

НАЈНОВА ВЕСТ : Гранатирана амбасадата на САД во Багдад

админ
Извештаите за ракетен напад врз американската амбасада во Багдад дојдоа откако Иран вети силна одмазда за убиството на високиот воен претставник генерал Касем Сулејмани. Ракета...