Актуелно

Афера Бг : Орце Камчев ужива на јахта во Варна

 

Бугарскиот медиум Афера.Бг објави вест дека Орце Камчев се наоѓа во бугарскиот град Варна и дека таму ужива на јахта.Оваа вест доаѓа во време кога македонското обвинителство тврди дека нема никакви информации каде се наоѓа Камчев.Прашањето е како надлежните институции не го регистрирале неговото преминување на државната граница што е невозможна мисија отварајќи простор за шпекулации дека некој од институциите на системот свесно го прикрива фактот дека Камчев ја прекршил мерката домашен притвор,а притоа некој од надлежните му го овозможил тоа.

Извор : Афера.БГ

Related posts

Leave a Comment