Разно

Еве како самонаречени ,,исцелители,, нудат просветлување за 1000 денари

 

Мотивациски Говорник, Автор и Духовен Тренер се само дел од титулите кои си ги доделува сама на себе извесна Снежана Билко,која на напатениот Македонец наводно му нуди инстант просветлување и решавање на сите животни проблеми.Верувале или не,доволно е само да ги посетувате нејзините мотивациски семинари и нормално да и уплатите 1000 денари на нејзината сметка и вие сте веќе спасени и однесени на 7 небо,Не знаеме во чие има дотичната проповеда но занаеме дека вистинските духовници не бараат за возврат никаков материјален надоместок за пренесување на својот дар па така во овој случај очигледен е примерот на Шарлатанизам и обид за остварување на материјална корист од очајни луѓе кои во депресија и момент на криза го даваат и последниот денар за трошка надеж во подобро утре.

Related posts

Leave a Comment